Rauma kommune

Vi har ledige stillinger:

Ferievikarer sommer 2020 hos kommunegartneren

Er du glad i å være ute og å bruke kroppen - og samtidig tjene penger?
I perioden 18.mai til 4.september 2020 har kommunegartneren behov for sommerhjelp/ferievikarer.

I hovedsak består oppgavene av gressklipping og andre vedlikeholdsoppgaver på kirkegårdene, gressklipping i barnehager, på skoler, institusjoner og i sentrum. Dessuten maling av gjerder, luking og vanning i blomster- og buskrabatter.

Vi ber om følgende opplysninger i søknaden:
- tidsrom du kan arbeide
- telefonnummer og e-postadresse
- førerkort/førerkortklasse
- referanser


Personlige egenskaper
Vi ønsker oss kollegaer som SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause, som vil bidra positivt til å nå våre mål sammen og holde kommunens visjon levende, samt som ser sin rolle og legger innsats i vårt felles ansvar for å bidra aktivt i arbeidet til Rauma-innbyggernes beste.


Vi tilbyr:

et godt fag- og arbeidsmiljø, godt samarbeid både i egen avdeling og tverrfaglig, og vil gi interessante utfordringer og muligheter. 

Vi lever opp til visjonen Verdens beste kommune for naturglade mennesker! med tilrettelagte turområder både høyt og lavt i storslåtte omgivelser.
Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale, samt gode pensjons¬ og forsikringsordninger. 

 

Søknad sendes:

Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Dette betyr at kun søknader sendt via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli tatt i betraktning ved tilsetting. På grunn av at vi har tatt i bruk nytt program for søknader/rekruttering i mars 2020 er verken nåværende eller tidligere ansatte registrert som brukere. Interesserte må derfor opprette ny bruker for å få søkt.  

Lønn-/personaldrift kan kontaktes for rettledning vedr elektronisk søknad på mail lonn@rauma.kommune.no. Vi kan ikke tildele eller endre på passord, men for øvrige spørsmål er vi behjelpelig med det vi kan. 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste.

 

Kontaktperson om du ønsker flere opplysninger om arbeidet er 
kommunegartner Anne-Lise Larsen, mobil: 94817625, annelise.larsen@rauma.kommune.no

Del på:

Referansenr:

2020/6910 (170320)

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.04.2020

Tiltredelse:

18.05.2020

Arbeidssted:

Utbygging

Kontaktpersoner:

Anne-Lise Larsen

tlf: 94817625

Adresse:

Rådhuset, Vollan 8a 6300 Åndalsnes