Rauma kommune

Tilkallingsvikarer for lærere og barne- og ungdomsarbeidere/assistenter

Tilkallingsvikarer i skole og SFO skoleåret 23/24 i Rauma kommune

Grunnskolen har behov for tilkallingsvikarer, både lærere og barne- og ungdomsarbeidere/assistenter, som kan dekke korttidsfravær blant ansatte for skoleåret 2023-2024.

Stilling
Vi søker fortrinnsvis etter utdannet personale med formalkompetanse inn mot grunnskolens område.

Kvalifikasjoner
For lærervikar gjelder formalkompetanse iht. kompetanseforskrift som godkjent grunnskolelærer 1-7 eller 5-10, eller tilsvarende eks. allmennlærere.

For assistentstillinger ønskes fortrinnsvis utdanning retta mot barn og unge (barne- og ungdomsarbeiderfaget).

Personlige egenskaper
Foruten faglige kvalifikasjoner vil det legges vekt på egnethet, samarbeidsevne, lojalitet, evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar. Søkere må trives med å arbeide med mennesker, være fleksibel og løsningsorientert.

Vi ønsker oss kollegaer som SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause, som vil bidra positivt til å nå våre mål sammen og holde kommunens visjon levende, samt som ser sin rolle og legger innsats i vårt felles ansvar for å bidra aktivt i arbeidet til Rauma-innbyggernes beste.

Ansettelse
Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale. 

Politiattest
Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges. Opplæringslova § 10-9 første og andre ledd, jf. politiregisterloven §39. Politiattesten må ikke være eldre enn 3 måneder. 

Søknad 
Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Søkerveiledning: https://www.rauma.kommune.no/om-kommunen/ledige-stillinger/sokerveiledning/ eller personal@rauma.kommune.no.  Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og dokumenterer utdannelse og kompetanse i søknaden. Last opp aktuelle attester og vitnemål i PDF format.

 
Vær oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste, jf. Offentleglova.  

Da dette er ei generell utlysning er det løpende frist for å registrere søknad/interesse ut skoleåret 2023/2024. Aktuelle søkere vil bli kontaktet av den aktuelle skole ved behov for vikarer gjennom hele skoleåret fra august 2023 - juni 2024.

 

Del på:

Referansenummer:

23/1353

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Utdanningsstillinger

Søknadsfrist:

25.06.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Rauma kommune

Hjemmeside:

https://www.rauma.no/

Adresse:

Vollan 8a 0000 Åndalsnes

Kart: