Rauma kommune Rauma Voksenopplæringssenter

Lyst å prøve deg som lærer eller morsmålsassistent hos oss?

Tilkallingsvikar

Voksenopplæringen har behov for tilkallingsvikarer, både lærere og morsmålsassistenter, som kan dekke korttidsfravær blant ansatte for inneværende skoleår.

Stilling
Vi søker fortrinnsvis etter utdannet personale med formalkompetanse inn mot grunnskolens område, som har mulighet til å stille som vikar ved kortidsfravær hos våre ansatte.

Da dette er ei generell utlysning er det løpende frist for å søke. Aktuelle kandidater vil bli ansatt ut fra løpende behov.

Kvalifikasjoner
For lærervikar gjelder godkjent lærerutdanning og fortrinnvis minimum 30 studiepoeng i norsk som andrespråk.

For assistentstillinger ønskes fortrinnsvis personer med ukrainsk eller russisk som morsmål. 

Personlige egenskaper
Foruten faglige kvalifikasjoner vil det legges vekt på egnethet, samarbeidsevne, lojalitet, evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar. Søkere må trives med å arbeide med mennesker, være fleksibel og løsningsorientert.

Vi ønsker oss kollegaer som SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause, som vil bidra positivt til å nå våre mål sammen og holde kommunens visjon levende, samt som ser sin rolle og legger innsats i vårt felles ansvar for å bidra aktivt i arbeidet til Rauma-innbyggernes beste.

Ansettelse
Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale. 

Søknad 
Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Søkerveiledning: https://www.rauma.kommune.no/om-kommunen/ledige-stillinger/sokerveiledning/ eller personal@rauma.kommune.no.  Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og dokumenterer utdannelse og kompetanse i søknaden. Last opp aktuelle attester og vitnemål i PDF format.

 
Vær oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste, jf. Offentleglova.  

 

 

Del på:

Referansenummer:

24/156

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

28.05.2024

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Åndalsnes

Adresse:

Vollan 8a 0000 Åndalsnes

Kart: