Rauma kommune

Lærere og miljøarbeidere i grunnskolen

Tilkallingsvikarer i skole og SFO skoleåret 24/25

Grunnskolen i Rauma har behov for deg som kan stille på kort varsel! 

Stilling
Vi søker fortrinnsvis etter utdannet personale med formalkompetanse inn mot grunnskolens område.

Kvalifikasjoner
For lærervikar gjelder formalkompetanse iht. kompetanseforskrift som godkjent grunnskolelærer 1-7 eller 5-10, eller tilsvarende eks. allmennlærere.

For øvrige stillinger ønskes fortrinnsvis utdanning retta mot barn og unge (barne- og ungdomsarbeiderfaget e.l.).

Personlige egenskaper
Foruten faglige kvalifikasjoner vil det legges vekt på egnethet, samarbeidsevne, lojalitet, evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar. Søkere må trives med å arbeide med mennesker, være fleksibel og løsningsorientert.

Vi ønsker oss kollegaer som SER hverandre og er Samarbeidsvillige, Ekte og Rause, som vil bidra positivt til å nå våre mål sammen og holde kommunens visjon levende, samt som ser sin rolle og legger innsats i vårt felles ansvar for å bidra aktivt i arbeidet til Rauma-innbyggernes beste.

Ansettelse
Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale. 

Politiattest
Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges. Opplæringslova § 10-9 første og andre ledd, jf. politiregisterloven §39. Politiattesten må ikke være eldre enn 3 måneder. 

Søknad 
Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Søkerveiledning:   Søkerveiledning - Rauma kommune eller personal@rauma.kommune.no.  Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og dokumenterer utdannelse og kompetanse i søknaden. Last opp aktuelle attester og vitnemål i PDF format.

 
Vær oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste, jf. Offentleglova.  

Da dette er ei generell utlysning er det løpende frist for å registrere søknad. Aktuelle søkere vil bli kontaktet av den aktuelle skole ved behov for vikarer gjennom hele skoleåret fra august 2024 - juni 2025.

 

Del på:

Referansenummer:

24/1109

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Dag

Sektor:

Grunnskole

Søknadsfrist:

26.05.2025

Tiltredelse:

fortløpende, etter avtale

Arbeidssted:

Rauma

Hjemmeside:

https://www.rauma.no/

Adresse:

Vollan 8a 0000 Åndalsnes

Kart: