Rauma kommune

Lærerskolestudent og lyst på en spennende sommerjobb i Flyktningetjenesten?

Norsklærer i sommerprogrammet

Flyktningetjenesten søker etter to lærerskolestudenter som vil prøve seg som norsklærere for våre deltakere i kommunens sommerintro.

Stillingstype
2 x 65% i fire uker (uke 26, 27, 32 og 33), samt en til to uker opplæring og samarbeid med lærerne ved voksenopplæringen. Undervisningsdager vil være mandag, tirsdag og onsdag, og undervisningen foregår ved voksenopplæringen på Åndalsnes. 

Om stillingen
Det er to ulike grupper som trenger opplæring, men det vil også være mulighet for noe samarbeid mellom gruppene. Opplæringen foregår etter Læreplan i norsk for voksne innvandrere.

Kvalifikasjoner

  • Fortrinnsvis lærerskolestudenter med norsk i fagkretsen, men andre med interesse eller lignende kvalifikasjoner oppfordres også til å søke.

Personlige egenskaper

  • Du er interessert i andre mennesker, serviceinnstilt og utviser stor grad av åpenhet og toleranse
  • Du bidrar med motivering og tilrettelegging for læring og egenmestring
  • Du har gode samarbeidsevner, arbeider effektivt og selvstendig
  • Du trives godt som lagspiller
  • Du er stabil, løsningsorientert og fleksibel
  • God relasjonskompetanse

Ansettelse
Ansettelse skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale ut fra kvalifikasjoner og ansiennitet. 

Søknad 
Rauma kommune tar kun imot elektroniske søknader. Søkerveiledning: Søkerveiledning - Rauma kommune/ eller kontakt personal@rauma.kommune.no. 
Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi stiller og registrerer utdannelse og kompetanse i søknadsskjemaet. Last opp aktuelle attester og vitnemål i PDF format.

Vær oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å ikke bli ført opp på søkerliste, jf. Offentleglova. 

Del på:

Referansenummer:

24/1148

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

21.05.24

Tiltredelse:

medio juni

Arbeidssted:

Åndalsnes

Adresse:

Rådhuset, Vollan 8a 6300 Åndalsnes

Kart: